Aula og UNI-Login

AULA

Information om AULA til forældre

Efter efterårsferien 2019 er Aula Skanderborg Kommunes kommunikationsplatform på folkeskoler og i landsbyordninger.
Aula afløser dermed Forældreintra.

Aula giver dig overblik over dit barns hverdag og er din samlede indgang til sikker kommunikation med skolen.

I Aula kan du bl.a. sende beskeder, se en opslagstavle med vigtige informationer og en kalender med dit barns skoleskema.
Som forælder vælger du selv, hvor ofte og hvad du vil notificeres om.

Fra sommeren/efteråret 2020 dækker Aula også dagtilbud og afløser BørneIntra.

Gå til www.aula.dk, klik på Forælder og log på med dit UNI-Login. Du kan også hente Aulas app til din mobil eller tablet (Android og iOS). Første gang du logger på Aula, skal du bruge NemID.

Vejledning til dit første login på Aula

Hvis du ikke har et UNI-login, kan du få et ved at følge guiden Sådan får du dit UNI-login.

Hvis du vil vide mere om Aula, kan du besøge www.skanderborg.dk/aula eller www.aulainfo.dk.

Sådan får du dit UNI-Login.pdf

Shape Created with Sketch.